HUSK AT WEBSHOPPEN ER åBEN I PåSKEN, OG BESTILLINGER SENDES STRAKS EFTER PåSKE

Milestone Kort - Aktivitet


Varenummer:  MAC111
Leverandør: Milestone
På lager: Ja - levering 1 til 3 dage

159,00 dkk79,50 dkk     (Spar: 79,50 dkk)
Antal:
Indpakning:  

Varebeskrivelse:

Der er en første gang for al ting!
Det første år i baby's liv, vil være fyldt med mange milepæle og præget af mange "første gang" oplevelser. Øjeblikke som baby's nærmeste vil blive begejstret over. Det allerførste rigtige smil, den første gang baby sov igennem om natten, den første gang baby kunne sidde selv, den første gang baby tog sine første skridt. Alle milepæle som du ville ønske du kunne huske for altid.
Det kan nu lade sig gøre. Med Milestone Baby Cards, kan du forene din baby, den vigtige milepæl og datoen i et og samme foto. Det er den perfekte gave for enhver som venter sig, eller lige er blevet forældre, eller til dig selv og din egen baby. Med Milestone Baby Cards, kan du bevare mindet om alle de specielle øjeblikke så frisk, som den dag det skete.
30 søde illustrerede Milestone Baby Cards, i lækker gaveæske, dækker babys første år fyldt med øjeblikke, der nu aldrig vil blive glemt.

Milestone Baby Cards er produceret i Holland, trykt på FSC godkendt karton, og trykt med Vega-Fast ink: specielfremstillet trykfarve baseret på 100% vegetabilske olier. Milestone Baby Cards er derfor helt fri for skadelig kemi, eller til belastning af miljøet.

OBS: Alle kort, info og tekst, er skrevet på dansk når du modtager kortene!!


Mål og vægt:


Højde: 0.00 cm
Bredde: 0.00 cm
Længde: 0.00 cm
Diameter: 0.00 cm
Vægt: 0.00 gr



Indpakning:

Vi pakker naturligvis gerne dine varer ind for dig - helt uden yderligere omkostninger for dig.

Som vist på billedet pakker vi ind til både piger og drenge, hvilket du blot vælger her på siden, før du kommer varen i kurven.